Weboldal készítés árak

A lenti árak és a csomagok tartalma tájékoztató jellegűek, amik segítenek behatárolni milyen nagyságrendű árral kell számolni az egyes weboldaltípusok esetén, a végső ár közös megegyezés alapján születik!

Az árakról…

Megpróbáltam megválaszolni néhány kérdést, amik segíthetnek, ha nem ismersz még, de ha kihagytam valamit, írj egy üzenetet, és válaszolok! 🙂

Ha van már weboldalad, vagy te szeretnéd csinálni, de néha jól jönne a segítség...

Szívesen támogatlak abban is, hogy saját magad készítsd el az oldalad. Ha csak egyszeri oldal karbantartásra vagy tanácsadásra lenne szükséged, az óradíj 5000 Ft/óra.

WordPress oktatást személyre szabva, technikai tudáshoz mérten egyéni árajánlat alapján is nyújtok.

Megtanítod a WordPress használatát?

Amikor átadom az új weboldaladat, segítek a használatának bemutatásában, megmutatom az alap funkciókat és hasznos oldalakat is ajánlok, amiknek segítségével tovább tanulhatsz. Ez kb. 1-2 óra személyes/távoktatást jelent. Ha saját magad készítettél egy WordPress weboldalt és segítségre lenne szükséged a használatában vagy egy funkció kialakításában, akkor is keress bátran. Több napi keresgéléstől/teszteléstől kímélheted meg magad.

Ha a WordPress ingyen van, miért kerül ennyibe az azzal készült weblap?

A rendszer ingyen használható, bárki nekiállhat felépíteni egy saját WordPress honlapot, de az időbe fog telni. Az idő pedig pénz… Mire valaki megtanulja, mit hogyan kell használni és hogy fog jól működni az oldal, letesztel különböző sablonokat, bővítményeket, az sok időbe telik. Én már túlvagyunk ezen, és sok kísérletezés után megtaláltam a szerintem optimális megoldásokat. A weboldal árával a neked megspórolt időt és rengeteg munkát fizeted meg, amit én a tapasztalatommal váltok ki. Így sokkal hamarabb lehet szép, jól működő, megbízható weboldalad, és több időt fordíthatsz az általad kínált szolgáltatásokra és egyéb marketing kampányokra 😉

Webshop készítését is vállalod?

WordPress + Woocommerce webshop készítését vállalom, illetve bérelhető webshop kiválasztásában és készítésében is tudok segíteni.

Nem találtad meg a választ?

Tárhely + karbantartás árak

A lenti árak tájékoztató jellegűek. Egyszeri illetve alkalmi karbantartást is vállalok, részletekért keress elérhetőségeim valamelyikén!

SEO árak

A lenti árak tájékoztató jellegűek!

Palackposta

14 + 14 =

Árak 1