Rólam

Geri

Kb. 2011-ben kezdtem a keresőoptimalizálással és weboldal készítéssel foglalkozni, először az iskola mellett, majd munka utáni hobbiként.

Főállásban multinacionális cégeknél különböző IT pozíciókat töltöttem be. IT support, projekt asszisztens, Service-chain operations manager pozíciókban. Ezek az évek alatt sok tapasztalatot szereztem hatékony munkavégzésről, folyamatok fontosságáról, elvégre ezeknél a nagy cégeknél nagyon sok múlik azon, hogy szervezett legyen a munkavégzés. Úgy gondolom, hogy a multiknál alkalmazott projekt szervezési stratégiák és működési elvek kicsiben is alkalmazhatóak, és sokat segíthetnek folyamatok optimalizálásában, automatizálásában.
Ezek a tapasztalatok segítettek hozzá ahhoz, hogy azzal foglalkozhassak, ami igazán érdekel: a weblap fejlesztéssel, online marketinggel és alkalmanként grafikai munkákkal.

Cégadatok: Impresszum

Nagy Flóra

Flóra vagyok, és Gerivel ellentétben nemrég kezdtem el weboldalakkal foglalkozni. Bár még csak rövid ideje ismerkedem a témával, egyre több mindenben tudok besegíteni egy-egy oldal készítése során, nemcsak a technikai részekben, hanem az angol, német és francia fordításokban is, és örülök, ha ezzel foglalkozhatok 🙂