Divi – Egyéni CSS hozzáadása

How Can We Help?

< Vissza
Itt vagy épp:
Print

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.22″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.26.3″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” width=”100%”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]A Diviben lehetőség van minden szakaszhoz/sorhoz/modulhoz egyéni CSS kódot adni. Bár a sablon rengeteg beállítási lehetőséget tartalmaz, vannak mégis olyan dolgok, amikre nem írtak külön funkciót, így nincs rá beépített gomb/csúszka. Az ilyen formázásokra van az egyéni CSS. Bár beírhatod a kódot az adott elem beállításain belül is (Advanced/Haladó > Main CSS), sokszor célszerűbb egy css ID-t vagy class-t adni az elemnek és a CSS szerkesztőbe írni a kódokat, így egy helyen látod az összes CSS módosításodat.

Ehhez először el kell nevezned az elemedet:

Beállítások > Advanced/Haladó

Divi - Egyéni CSS hozzáadása 1

Ha ID-t adsz meg, akkor a megadott név csak arra az egy elemre utalhat az egész weboldalon, ha class-t, akkor ugyanazt a nevet akárhány modulnak adhatod, és mindegyikre igaz lesz a formázás.

Ezután a Divi CSS szerkesztőjében adhatod meg a kódodat:

Divi - Egyéni CSS hozzáadása 2

Itt ha legörgetsz, akkor az oldal alján találsz egy szerkesztőt:

Divi - Egyéni CSS hozzáadása 3

Ha az előbb CSS ID-t adtál meg, akkor itt #idnév-vel tudsz rá hivatkozni, ha pedig class-t, akkor .classnév-vel, de ez már egy külön téma;)[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Next Divi – Elemek elnevezése
Table of Contents
hu_HUMagyar