Divi – Mobil ikon/méretezési opciók eltűntek

How Can We Help?

< Vissza
Itt vagy épp:
Print

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.26.3″][et_pb_row _builder_version=”3.26.3″ width_tablet=”100%” width_last_edited=”on|phone”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.26.3″][et_pb_text _builder_version=”3.26.3″]

Amikor egy szakasz/sor/modul méretét, margóját, stb. szeretnéd beállítani, néha szükséged van arra, hogy ezeket a méreteket külön add meg laptop, tablet és mobil képernyőre. A Divi viszont néha “rendetlenkedik”, és nem jeleníti meg ezt az ikont. Vegyük például a Width/Szélesség beállítást (természetesen a megoldások minden paraméterre ugyanúgy működnek.)

Divi - Mobil ikon/méretezési opciók eltűntek 1

Ha ez történne, akkor két lehetőséged is van visszahozni:

1) A “Szélesség” felirat mellett a fehér területen (ahol jó esetben az ikonok lennének) kattints csak úgy vakon – ha vízszintesen elkezded húzni az egeret, akkor látni fogod, hogy a kurzor átvált a megszokott kézre, ott vannak az ikonok, amiket keresel.

 

2) Az előzőnél kicsit biztosabb megoldás: megfogod a csúszkát, és megváltoztatod (akár csak 1px-el) a szélességet, ekkor megjelenik a mobil ikon fent. Ezután a laptop képernyőre persze visszaállíthatod az előző szélességet.

A végeredmény mindkét esetben ugyanaz: megjelenik a mobil gomb;)

Divi - Mobil ikon/méretezési opciók eltűntek 2

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Previous Divi – Hogyan spórolj időt mentett elrendezésekkel?
Next Divi – Nem éred el a backend nézetet, csak a Visual Buildert?
Table of Contents
hu_HUMagyar