KWFinder

How Can We Help?

< Vissza
Print

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.26.3″][et_pb_row _builder_version=”3.26.3″ width_tablet=”100%” width_last_edited=”on|desktop”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.26.3″][et_pb_text _builder_version=”3.26.5″]

Az Ubersuggesthez hasonlóan a KWFinderben is tudsz kulcsszóra és domainre is keresni, tehát itt is elemezheted a versenytársaid keresőoptimalizáló technikáit. Maga az oldal itt is angolul van, viszont kiválaszthatod a magyar nyelvet és Magyarországot.

Az Ubersuggesthez képest van egy előnye: külön állíthatod be a nyelvet és az országot, tehát például megtudhatod, hogy az Ausztriában élő magyarok hogyan keresnek, vagy a Magyarországon élő külföldiek milyen angol szavakat írnak be a keresőbe.

KWFinder 1

A megadott kulcsszóra ez a tool is ad alternatívákat, többet is, mint az Ubersuggest, sőt, kilistázza azokat a weboldalakat, amik a kulcsszóra legelöl vannak a találati listán, és ezekről az oldalakról mindenféle statisztikát is kapsz, linkerőtől a domain authority-ig.

KWFinder 2

Ennek a sok információnak viszont sajnos ára van: egy tíz napos próbaverzió után fizetőssé válik a használata, az alap tagság 26 euró/hó, azaz nagyjából 8500 forint.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Previous KeyWord Tool
Next Ubersuggest
Table of Contents
hu_HUMagyar