2019 Október 17-én érkezett az új Divi 4.0

Megérkezett a Divi 4.0

és amíg várunk rá, egy nyereményjátékban is részt lehet venni, aminek a kereteiben kisorsolnak egy 15″-os Macbook Pro-t. Itt találod a részleteket>>

Theme builder – az új sablon építő

A Divi sablonnal és a Divi builder pluginnal már eddig is szinte bármilyen oldalt meg lehetett építeni, a mostani újításokkal pedig még jobban testreszabhatod a weboldalad minden szegletét.

Mostanáig a fejlécet, láblécet és bizonyos “beépített” WordPress oldalakat mint a 404-es vagy az archív oldalakat nem lehetett Divivel szerkeszteni (vagy legalábbis nem volt egyszerű, valamilyen kerülő megoldást kellett alkalmazni). A 4-es verzióban ez többé nem fog problémát jelenteni:

Akár oldalanként is, így végtelen lehetőséged van az oldalak testreszabására. Ez a funkció nagyon jól fog jönni pl. landing oldalak létrehozásánál

Vége az unalmas blogbejegyzéseknek. Mostantól azt is kontrollálhatod, hogy a blogbejegyzéseid milyen sablon alapján jelenjenek meg, így nem kell egyesével megdizájnolni minden posztot. Létrehozhatsz egy egyedi sablont, amivel az oldalad összes bejegyzésének a megjelenésén változtathatsz!

Ami segít, hogy könnyen építs tetszetős és jól használható weboldalt.